Het retourneren van uw hulpmiddelen

Niet helemaal tevreden met uw product of wilt u liever iets anders kopen? 

 Geen nood, ook dan staan wij van De Hulpmiddelen Expert uiteraard voor u klaar. Volg hieronder de 4 simpele stappen om uw hulpmiddelen op eenvoudige wijze te retourneren:


  Lees de voorwaarden voor het retourneren

- 100 dagen bedenktijd na ontvangst van de hulpmiddelen
- Retourneren is bij ons altijd gratis
Bij het retourneren van de hulpmiddelen krijgt u altijd het volledige aankoopbedrag, binnen 5 dagen na ontvangst teruggestort op uw rekening  
- Bij ons heeft u minimaal 1 jaar fabrieksgarantie, dus is uw product defect binnen die tijd krijgt u altijd van ons een nieuw product
- Wilt u het product ruilen? Retourneer het dan naar ons, wij storten het aankoopbedrag terug op uw rekening en dan kunt u gerust een ander product bij ons kopen.
- U kunt bij ons alles retourneren behalve: Hygiënische producten, voedingsproducten, maatwerk, inbouw en installatie.

  Download het retourformulier en vul het in

Download hier het RETOURFORMULIER, vul deze volledig in en doe deze bij het retourpakket zodat wij precies weten waarom u uw gekocht hulpmiddelen terug stuurt en hoe wij dit moeten afhandelen. Zorg ervoor dat de hulpmiddelen stevig verpakt zijn en niet kunnen beschadigen, en dat alle kaartjes en boekjes erbij zitten. Indien u vragen heeft over het invullen van het retour formulier helpen wij u daar natuurlijk graag bij, bel dan naar 020 26 11 363. 

 Stuur het gratis naar ons antwoordnummer

Stuur het pakket inclusief retourformulier naar onderstaand antwoordnummer. Omdat wij een antwoordnummer hebben kunt u dit gratis naar ons retour sturen. 

Retouradres:
De Hulpmiddelen Expert
Antwoordnummer 645
9700 WB Groningen

 Wij handelen de rest voor u af! 

Zodra wij uw retourzending ontvangen hebben stellen wij u hiervan meteen op de hoogte. Indien de retourzending een defect product bevat sturen wij u een nieuw product toe. Indien u uw geld terug wenst, storten wij dit binnen 3 werkdagen terug op uw rekening.