Welkom bij De Hulpmiddelen Expert

Dé winkel in Nederland op het gebied van hulpmiddelen

Dé Hulpmiddelen Expert van Nederland

De Hulpmiddelen Expert is een van de grootste winkels van Nederland op het gebied van hulpmiddelen. Van Douchekrukken en wandelstokken tot aan bedhekken, wij hebben het allemaal. Binnen 24-48 uur geleverd.

Deskundig advies van onze experts

Onze missie: uw leven makkelijker maken. Wij leveren de beste producten, een scherpe prijs, en uitstekende service. Onze hulpmiddelen experts zitten 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 klaar om u te helpen en te adviseren.

Wij steunen Alzheimer Nederland

Wij helpen graag mensen die het minder hebben, en daarom steunen wij Alzheimer Nederland. Van elke bestelling die u plaatst gaat een deel naar Alzheimer Nederland zodat we samen deze verschrikkelijke ziekte kunnen verslaan.

+15.000 klanten gingen u voor

De afgelopen jaren hebben wij duizenden klanten geholpen bij het vinden van geschikte hulpmiddelen. Omdat de situatie van iedere klant anders is luisteren we naar uw persoonlijke verhaal en adviseren wij hulpmiddelen die het beste bij u past.

Eenvoudig bestellen & Gratis verzending

Met een paar klikken op uw muis heeft u de hulpmiddelen in huis. Indien u uw bestelling liever telefonisch aan ons doorgeeft is dat uiteraard ook mogelijk, bel daarvoor 020 26 11 363. Bestellingen boven de €50 worden gratis bij u thuis bezorgd.

Niet tevreden? Geld terug garantie!

Bent u niet helemaal tevreden met het door uw bestelde hulpmiddel, ook dan staan wij uiteraard voor u klaar. U kunt de hulpmiddelen gratis naar ons retourneren en wij zorgen er dan voor dat het bedrag binnen enkele dagen op uw rekening staat.

Ons doel: een tevreden klant

Het is ons doel om van elke klant een tevreden klant te maken, én te houden. Deskundig en eerlijk advies krijgt u gratis van een onze hulpmiddelen experts. Ook nadat u de hulpmiddelen heeft ontvangen staan wij voor u klaar met tips en advies over het gebruik.

+9.000 klanten gingen u voor
Gratis verzending vanaf €50,-
100 dagen bedenktijd
Niet tevreden? Geld terug garantie!
Altijd gratis retourneren